Saturday, October 31, 2009

petua kelahiran anak lelaki atau perempuan mengikut kalendar cina

Salam sejahtera

Terima kasih diucapkan pada anda kerana memberi perhatian pada iklan kami. Ini menunjukkan anda mempunyai keinginan untuk mempunyai anak lelaki ataupun anak perempuan. Insyallah dengan izinnya panduan ini anda akan mendapat apa yang anda hajati.

Panduan ini telah dicipta oleh saintis Cina sejak tahun 1268 dan diamalkan oleh keturunan Cina sejak 700 tahun dahulu. Keputusannya 99% pasangan suami isteri telah berjaya mencapai keinginan mereka. Cuba lihat keadaan sekeliling anda, ramai pasangan Cina di Malaysia yang mempunyai sepasang anak lelaki dan perempuan sahaja.Tidak seperti pasangan bangsa lain yang mempunyai samada semuanya anak lelaki atau semuanya anak perempuan.Inilah kaedah yang digunakan oleh pasangan Cina di Malaysia.Dengan panduan ini anda boleh membuat pilihan samada anda inginkan anak lelaki ataupun anak perempuan pada masa hadapan. Panduan ini sangat mudah difahami jika anda mengikut arahan dengan betul. Ia tidak perlu makan ubat ataupun senaman. Apa yang perlu anda suami isteri mesti berbincang untuk menentukan samada anda inginkan anak lelaki atau anak perempuan.

Kaedah panduan ini lebih tertumpu pada si isteri. Si isteri hanya perlu mengetahui berapakah umurnya sekarang dan bilakah mulanya haid datang. Tujuan untuk anda mengetahui hari kesuburan anda mengikut kalendar Cina.Dari situ anda dapat mengetahui kesuburan anda pada bulan tersebut adalah anak lelaki ataupun anak perempuan dengan merujuk carta yang akan disertakan. Dengan itu mudah bagi anda untuk membuat perancangan awal untuk memiliki anak lelaki atau perempuan. Dalam panduan ini anda perlu memberi perhatian pada Kalendar Cina (Kalendar Kuda) kerana carta ini merujuk kepada kalendar tersebut.

Kepada mereka yang berminat, kami akan sediakan carta dan beberapa contoh untuk anda memahami kaedah petua ini. Anda bolehlah hantarkan wang pos atau money order berharga RM 4.00 atas nama dan hantarkan kepada alamat berikut:


MAHFUZAH BINTI MOHAMED
no 15, Tingkat Berani 2,
Jalan Mohd Saad,
Bagan Jermal
12300 Butterworth.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK KEBAHAGIAAN KELUARGA ANDA.

No comments:

Post a Comment